Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Α' ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Έλληνες Το έθνος ΕΑΛΩ

Έλληνες. Το έθνος ΕΑΛΩ
Τι περιμένετε μπροστά στην τηλεόραση; Τι άλλο πρέπει να συμβεί; Ποιος περιμένετε να τιμωρήσει τους προδότες; Ποιος περιμένετε να διώξει τον εχθρό;
Μήπως το “ξανθό” γένος από τον βορρά; Μήπως ο ίδιος ο θεός να έρθει να μας σώσει; Φυσικά και όλα θα γίνουν “με την βοήθεια του θεού”. Βοήθεια του θεού όμως σημαίνει εσείς να δράσετε και ο θεός να βοηθήσει και όχι εσείς να κάθεστε και να τα κάνει όλα Εκείνος.
Κάθεστε και παρακολουθηθείτε αμέτοχοι όλα όσα συμβαίνουν, σαν να μην αφορούν την δική σας ζωή όλα αυτά, σαν να συμβαίνουν σε άλλο κράτος. Παίρνουν τις δουλειές σας, παίρνουν τα σπίτια σας, παίρνουν την αξιοπρέπεια των παιδιών σας και δεν αντιδράτε, περιμένετε κάποιοι άλλοι να δράσουν για σας. Συμπεριφέρεστε σαν να βρίσκεστε σε βαθύ ύπνο. Μέχρι πότε; δεν νομίζετε ότι φτάνει πια, ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι, ότι δεν πάει άλλο. Ξυπνήστε σκλάβοι!! Μην ενεργείτε άλλο σαν κοιμισμένοι, ο “κοιμισμένος” είναι εργάτης και συνεργός του συστήματος. Το σύστημα βασίζετε σε αυτήν ακριβώς την κατάσταση, στο ότι δηλαδή δεν θα ξυπνήσετε ποτέ, θα μείνετε για πάντα πρόβατα και θα ξεχάσετε από που κατάγεστε
Κάποιοι από σας ξυπνάνε για λίγο, λένε: “μα τι μπορώ να κάνω είμαι μόνος, είμαι τόσο λίγος και είναι τόσο δυνατοί” έτσι δικαιολογούν και δίνουν άλλοθι στην απραξία τους. μετά κοιμούνται ξανά. Κάποιοι άλλοι δεν αντιδρούν επειδή ακόμα έχουν ένα μισθό κάτω από το όριο της φτώχειας και δεν βλέπουν ότι θα είναι οι επόμενοι.
Τιμήστε επιτέλους το όνομα σας. Φερθείτε σαν Έλληνες, μιλήστε σαν Έλληνες, φωνάξτε για το δίκιο και υπερασπιστείτε το. Μην φοβάστε τίποτα, βγείτε μπροστά και πάρτε αυτό που σας ανήκει και αυτό που σας ανήκει είναι το δικαίωμα να λέγεστε Έλληνες και να ζείτε εκεί που γεννηθήκατε με αξιοπρέπεια.
Μην εγκαταλείπετε και μην υποχωρείτε, αν κάποιοι πρέπει να φύγουν, αυτοί είναι οι προδότες του έθνους όχι εσείς. Μην ελπίζετε σε άλλους να σας σώσουν. Μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε κάτι για σας και αυτό είναι και το χρέος σας στις επόμενες γενιές.
Οι Έλληνες αυτό έκαναν πάντα, όταν έπρεπε ήταν εκεί και έδωσαν αίμα υπέρ βωμών και εστιών. Το έθνος των Ελλήνων μπορεί να αναστηθεί μόνο από Έλληνες που τιμούν το όνομα τους. Υπερασπιστείτε το έθνος γιατί έθνος είστε εσείς οι ίδιοι, είναι οι γονείς σας, είναι τα παιδιά σας σας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου